Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Jumaat, 11 Mei 2012

pandai buat klaka first of all.
pandai nak jaga hati pandai nak pujuk.
pandai mengambil dan mencurahkan perhatian kepada kami wanita.
bahasa mulut tu mesra alam sikit. jgn nk brader sgt sbb gaya nya mintak batu lesung  naik ke muka.
hormat ibubapa dua2 belah pihak. 
memahami hati perempuan. buktikan lah awak tu lelaki yg memang boleh kami jadikan sebagai pelindung and leader.
pandai jugak buat kerja dapur and kerja rumah ni yg bonus! sbb time tgh sarat mengandung and pantang time tu lah dpt betul2 tgk effort suami kita kelam kabut nak jaga kita and anak nya. silap2 menitis air mata tgk suami yg the best mcm ni 
*jaga agama and ikut perintah agama is the best of all.

paling x best kalau ego. salah nya sendiri tidak mampu mengaku. 
bg aku kalau salah sendiri x mampu nk mengaku, ni mmg jenis org yg x kemana dlm hidup sbb salah sendiri x dpt nk mengaku, maka x dpt lah dia nk perbaiki salah nya itu.
stakat rupa ni handsome xhandsome pduli apa. 
handsome tapi otak xdpt nk pk jauh xboleh nk dijadikan suami. sbb xdpt nk menyumbang apa2 and mmbawa apa2 perubahan dlm hidup.u dah 

and kalau dah agak2 xkasi gf sendiri kluar jumpa kawan ke lepak ke sbb takut dikebas orang,
maka awak pun jgn lah keluar rumah duduk rumah je elok. payah sikit nk terjebak dgn maksiat (menggatal)
takan cakap je tapi tuan empunya badan sendiri pun xmampu nak pratikkan. tu dah ckp x serupa bikin.

**lagi satu, kalau kaum2 hawa ni sedar; laki ni, sedangkan tak handsome pun dah miang mcm ulat bulu, dah pandai dah gatal nk curang sana curang sini ikutkan nafsu tu, apatah lagi yg ada rupa. semestinya dia dah tahu senang wenangnya nk dpt pmpan and buat pmpan terliur tgk dia. haih. tapi kepada korg yg dpt goodlooking at the same time allah hadiahkan dia akal fikiran yg ddlok, mmg you guys patut bersyukur. x ramai laki yg mcm tu. susahnya nak dicari.




kalau ada yg kurang tu korang tambahkan lah k? hehe

Leave a Reply

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -