Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Jumaat, 3 Ogos 2012

   Assalamualaikum(^-*)...

Assalam..pergh..aku rasa ni pestime aku men-review blog orang. tapi yang ni review ka? dak kot noh.. haha. entah sejak bila aku rajin nak review blog orang ni aku pun tataw. hihi. almaklumat lah, aku ni bukannya pandai sangat nak review review blog orang. blog sendiri pun tak terurus kot. :p

malam nie, tanpa membuang masa jannah nek memperkenalkan seorang blooger yang amat jannah KAGUMI, iaitu SIS EIYAN AZIAN

header sis yan

  • nama pemilik blog cute nie seperti yang tertera yang situ sis Eiyan azian
  • merepakan seorang blooger yang baik dan peramah.. tak caya?? KLIK SINI, serang shoutbox akak nie, kalau pada waktu tu sis yan online! jannah gerenti!! kompon dia akan balas dengan berkunjung ke blog korang! heeee
  • sis eiyan mempunyai 1354 follower dan jannah merupakan follower yang ke 1283.. hehe!! 
  • sis yan, mempunyai entry2 yang menarik yang boleh meningkatkan semangat dan motivasi dalam diri korang, contohnya macam ENTRY INI..
  • hah! yang paling penting!! BLOG SIS YAN ni ringan! satu saat pun dah siap loading... 
  • ok!! jom terjah dan follow blog sis yan sekarang!!

                     >> JOM TERJAH BLOG SIS YAN <<




{ 6 comments... read them below or Comment }

  1. salam ukhwah dr zz juga.. =)

    BalasPadam
  2. @ZiErWa zAiNaL hai camat pagi... salam ukhwah ZZ.. sihat?

    BalasPadam
  3. salam jannah.. thanks tau blog review..terharu sis,, sis x dapat nak p blog jannah mau balas jejak ..x tau la npa ni.. sob sob..

    BalasPadam
  4. @Sis Eiyan Azian waalaikumsalam..:) tak pe kak.. bha,, jgn nangis kak..hehe~ :)

    BalasPadam
  5. @Jannah Zai x nangis bha.. hik.. terharu jek :P

    BalasPadam
  6. menarik... blog saya tak nak review ke...

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -