Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Sabtu, 21 Julai 2012




Assalamualaikum(^_^)...

alhamdulilah, dah selesai berbuka puasa.. kenyang eh, berbuka dengan buah kurma, bubur kacang dan tutt.. amat menyelerakan. syukur ke hadhat ilahi, akhirnya!!! selesai juga puasa jannah di hari yang pertama ini~ fuuhh.. byk gk dugaannya..heehe.. 

hmmm.. tyme puasa tadi kan, teringat pula bez moment eva waktu jadi bez student..hehe.. first  tyme la katakan.. ye la jann nie bukan pelajar pilihan pown.. huhu.. btol kata mama dan papa, kalo kita rajin study, mesti bole jadi bez student..ngeh3..

mama dan papa always cakap camni ngan jannah, sayang, pelajaran itu adalah platform dan kunci untuk keluarkan kita sekeluarga dari kepompong kemiskinan!! oh yeah!!! kata2 nie terus membara di salam sanubari ku~ btol2.. insyaAllah ma, pa.. jannah pasti akan buat yang terbaik untuk ubah status keluarga kita menjadi yang lebih baik!! itu janji jannah *over sua nie..haha*

erk, nak tak tgk sekitar majlis tu? hehe.. walaupun gambar lama..tapi jann masih simpan..ye la..
kenangan la katakan..haha.. ok.. jom kita tgk!


diantara event paling bermakna dalam hidup..hehe~


di bilik persalinan ~ hehe.. aq yg kat depan tue.. yg kat belakang tu namanya dia syawalina~ alahai.. tembam tak pipi? tembam dari dulu,kini, dan mungkinlah berlanjutan ke masa hadapan? hehe..kesiannla pkwe aq..hehe..


hehe.. gambar dari tepi pun jadilah~ aq tak jumpa gambar dari depan..hilang da kot..hehe.. 


erk erk erk.. cepat arrange!! kita nak ambek gambar nie.. 


alorr... photograper dia dia shoot dari siring  tepi la plak.. kan dah tak nampak muka kita cun lawa nie.. haha!! benci3~ 

hahax!! masih kosong kerusi de depan tue~ maklum la kami ari tu semangat sgt nak ambek anugerah~  orang paling awal datang tue!! tepuk tgn untuk kami sikit..heheh.. 



acah baca buku lagi arrr.. kamilah geng NERDY sedunia..tak pe nerd, asal suksess! ye dak?? haha happy nya tyme nie..hehe...


{ 3 comments... read them below or Comment }

  1. nice sharing. btw,farjannah orang sabah ke?? nice to know you. salam perkenalan

    BalasPadam
  2. errrr tersalah komen kat sini. suppose to be komen dekat latest post. hehe

    BalasPadam
  3. @mudz abdul halim haha~ eh takpe.. komen mana2 pun boleh bha.. a'a... org sabah.. awak lk? asal dari mana?

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -