Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Jumaat, 7 September 2012

Assalamualaikum(^-^)...


                   banner

Hari ni saya nak kongsi kat anda semua tentang satu tool hebat era ni, iaitu Traffic Exchanger. Anda pernah dengar benda ni? mestilah tau kan.. terutamanya otai2 blooger.. TRAFFIC EXCHANGER ini ditubuhkan oleh asia fan. ditubuhkan dalam tahun nie juga la.. :) 

Cara nak join Traffic Exchanger ni senang sangat daripada hafal ABC. Tak percaya?
Ikut tutorial yang saya ajar kat bawah ni.

2. Tekan sign up.
3. Isi form yang dia minta.
4. Buka emel dan tekan link verified anda.
5. Kemudian log in.

Bila dah log in, automatik anda dibekalkan dengan sejumlah 50 keping koin. Dengan koin itulah anda nak promote blog anda. Kalau nak dapatkan banyak koin, anda kena lah beli koin. Tapi kat asiafans.net ni baik. Anda boleh dapatkan free koin dengan hanya tekan button earn coins dan pilih mana-mana site yang anda mahu. Senang bukan?

yang menariknya tentang Traffic Exchanger ni adalah ia merupakan hasil kerja anak tempatan kita!! bangga weyh!! tepuk la sikit.. peacee.. ni salah seorang anak tempatan tersebut.. harap lepas nie viewer page akan meningkat..hehe

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
    Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
    Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -