Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Ahad, 2 September 2012

Assalamualaikum(^-^)..

hai, korang nak update status Facebook via handphone canggih seperti blackberry, iPhone, Android tak? hari nie.. jannah nak share kat korang beberapa aplikasi yang boleh awak semua gunakan untuk update status di facebook menggunakan via yang telah disediakan. ejoy!! kini anda kelihatan seperti online menggunakan handphone canggih di facebook.. padahal tidak.. harap korang enjoy!!


via Blackberry



via Android



via iPad



via iPhone



via playstation


#sesiapa yang nak 'via' yang lain pulak.sila komen kat bawah.. insyaAllah jannah akan sediakan untuk korang..

{ 24 comments... read them below or Comment }

  1. assalam..

    wah hebat la adik akak ni..huhu..
    tolong buatkan via sis eiyan azian, boleh x? :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam.. manalah hebat..kakak lagi hebat.. insyaAllah..haha

      Padam
  2. Salam, Farjannah terima kasih meletakkan kami salah seorang bloglist di blog yang hebat ni. Moga kujungan ini dapat eratkan lagi silaturahim. From: http://www.klik-aje.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam.. sama2... salam ukhwah ya saudari..

      Padam
  3. trrrbbbaaaiikkk!!!
    :D

    BalasPadam
  4. sop dah pakai android.. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. time kasih sop.. sayang awak..hheeh

      Padam
  5. dari mana kau dapat ni jannah ?

    BalasPadam
  6. camne ? tak paham lee nak buad camne ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole dear.. nnti jannah ajar.. add fb jannah ni.. https://www.facebook.com/nurfarjannah?ref=tn_tnmn

      Padam
  7. salam..blh ajarkan x..pls

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole dear.. nnti jannah ajar.. add fb jannah ni.. https://www.facebook.com/nurfarjannah?ref=tn_tnmn

      Padam
  8. buat la via psp

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -