Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Ahad, 23 September 2012



1. Muaturun file tersebut disini.
2. Kemudian extract dan klik pada Drive Increaser 2.
3. Format pendrive tersebut.
4. Masukkan filename pendrive dan ikut langkah seterusnya.
5. Siap.


sebelum

selepas.

Dan sekarang pendrive korang yang saiznya agak kecil akan bertukar ke 4GB. Tak percaya? Cuba la sendiri dan lihat hasilnya. selamat mencuba..kalau menjadi komen ye..

hasil tunjuk ajar :IZZAT DANIEL 



{ 16 comments... read them below or Comment }

  1. Kalo saiz 4GB leh upgrade ke 8GB ke? hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole dear.. procedure tetap sama..

      Padam
    2. mcm mane nk convert jd saiz yg lg besar?
      sy try buat x boleh pon

      Padam
  2. kalau 8GB boleh upgrade lagi x ?? 8GB KE 16 GB . hehe..

    BalasPadam
  3. wowwwww....info yang menarik.nak try jugak lah.
    btw saya dudah follow blog awak,jgn lupa follow balik jugak^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat mencuba.. ok.. sat gi follow akak ye..

      Padam
  4. asslam kak jannah... thanks eh.. tutor ni berhasil la..now i can save my money dah kak! weeee... download file untuk 8 GB ade x? nak yg itu plez.. 4 gb ni kecil sgt la kak.. hahaha.. tapi overall thanks..

    -syafiqa-

    BalasPadam
  5. x paham la kak.. cane ni? tolong saya plez.. akak ibox saya di fb leh x? ni fb saya.. -facebook.com/yayakilikx .. tq

    BalasPadam
  6. Salam..still xfhm cra nk buat..hihihi..

    BalasPadam
  7. tengs..sgt menjadik..
    share lah sekali cmne nk upgrade to 8gb..:)

    BalasPadam
  8. Ini semua tipu aja.saiz sebenar masih sama.kalau 1gb dari tukar ke 2gb.cuba anda letak file 1.5gb ke dalam tengok dapat tak.hahaha.

    BalasPadam
  9. ye betul...sekadar magic jer tu....tgk saiz memang la tukar tapi hakikatnya serupa je.....

    BalasPadam
  10. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    BalasPadam
  11. btol boleh ke ? .

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -