Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Jumaat, 26 Oktober 2012


Assalamualaikum dan selamat sejahtera, bagaimana cara nak membuat "wall post" palsu di facebook? teringin tak nak cuba?  seanng je carnya.. korang ikut langkah-langkah yang bakal jannah tunjukkan di bawah ni ye.


2) klik button "connect" 

3) korang sesuaikan ayat yang korang nak pakai dan gunakan.

4) korang save dan printscreen dan upload ke facebook. 

5)selesai.


terlalu senang bukan..mengalahkan makan kacang.. sekarang korang bolehlah mengejutkan kawan-kawan korang dgn wall post yang auta..hehe..selamat mencuba..sebarang pertanyaan boleh komen kat bawah ye.. kalau menjadi komen la sikit ye..hehe.. 

{ 12 comments... read them below or Comment }

  1. wah best ni baru tahu :D trima kasih sbb share hehe leh la try pas ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2..share ape yg berguna untuk semua..

      Padam
  2. Thanks for the info. Boleh buat next time. heeee

    BalasPadam
  3. oh..mcm ni, selalu aku edit guna impect element je..ni lagi senang rupanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh... jgn susahkan diri u..pakai cara ni lebih mudah..

      Padam
  4. mak aihh ! menipu jee lebih . nak cuba ar camtu .. =P

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahaha... just for fun la katakan..biar kawan facebook tertanya2 sket..hehe

      Padam
  5. hahaha bolleh nih troll kwn2 tapi just 4 fun hehehee

    BalasPadam
  6. akak Jannah, "fake wall post" nie org lain bleh tengok skali ker just kiter jer bleh tgk???

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -