Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Isnin, 5 November 2012


hi kawan-kawan, kekadang pasti korang nak tau ID facebook kawan sorang semata-mata nak kerjakan dia atau nak try hack FB dia kan? tapi, susah nak dapatkan ID mereka dalam url bar bukan? jangan risau, saya ada cara bagaimana nak dapatkan ID profile mereka. 

1)pertama sekali, copy dan paste username pengguna facebook di URL bar.(https://www.facebook.com/nurfarjannah) ini adalah usename


2)sekarang, korang gantikan "www" pada url bar itu dengan graph. contohnya:
(https://graph.facebook.com/nurfarjannah) dan tekan enter.

3) dan sekarang korang dah dapat detail pengguna tersebut. seperti contoh di bawah.


cheer!! dah selesai! kalau ada sebarang masalah dan pertanyaan sila tinggalkan komen di bawah. insyaAllah akan saya jawab secepat mungkin.





{ 12 comments... read them below or Comment }

  1. senarai blogwalking bloglist dah keluar..jemput la blogwalking sesama kita naa :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blogwalking ! Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

      http://mynameishafizah.blogspot.com/

      Padam
  2. Singgah sini & follow dik #541..
    Info berguna bah tu..hehe
    klu sudi follow kakak jg ya..:)
    TQ.

    BalasPadam
  3. akak lepas dh dpt detail pengguna,mcm mne nak tahu dia pnya email and pasword?

    BalasPadam
  4. lepas dah dapat id nk buat ape ye?

    BalasPadam
  5. Lau dah dpt id,camne nk tau password lak awk..email dia kite dh tau

    BalasPadam
  6. Lau dah dpt id,camne nk tau password lak awk..email dia kite dh tau

    BalasPadam
  7. Macam mana nak tahu password dia awak? Please jawab. ..

    BalasPadam
  8. http://hackfbaccountlive.com/?ref=18892180

    BalasPadam
  9. This is amazing! Play Clash of Clans? Visit http://maxclashgems.com - you receive free C-o-C gems instantly! It really works! (rbv3SAYEXk)

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -