Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Rabu, 29 Mei 2013

Andaian dan realiti: gambar yang diambil menggunakan telefon bimbit. Pernah tak korang ambil gambar guna telefon bmbit korang dan hasilnya bukanlah seperti yang diandaikan? kecewa bukan? lainlah kalau anda pengguna handphone canggih tu.. mungkin masalah ni kurang sikit kan..apa pun. layan gambar dibawah ni dan ce komen sikit, pernah tak komen alaminya?. 



#1
Andaian VS realiti: Gambar yang diambil dengan menggunakan telefon bimbit
moment nak mengambil gambar pemandangan dari kapal terbang

#2
Andaian VS realiti: Gambar yang diambil dengan menggunakan telefon bimbit
detik nak tangkap gambar makanan yang baru dimasak.

#3
Andaian VS realiti: Gambar yang diambil dengan menggunakan telefon bimbit
moment nak ambil gambar kawan yang tengah menari break dance bagai tu


#4
Andaian VS realiti: Gambar yang diambil dengan menggunakan telefon bimbit
angan-angan nak ambil gambar majlis sambutan ulang tahun dengan bergaya. tapi inilah gaya yang di dapat


#5

Andaian VS realiti: Gambar yang diambil dengan menggunakan telefon bimbit
moment nak ambil gmabar kucing kita yang comel
 #6
Andaian VS realiti: Gambar yang diambil dengan menggunakan telefon bimbit
nak ambil gambar kenangan waktu menghadiri konsert




{ 5 comments... read them below or Comment }

  1. Gune handphone ape je??? mine xperia ok la setakat nie...btw tangkap gambar kena cari sudut n pencahayaan yg sesuai..kalau main redah je memang hancur laaa....tp pasal gambar dr kapal terbang tu memang realiti laa..hahaa

    BalasPadam
  2. haha . aku selalu cenggitu . ;p

    BalasPadam
  3. haha . aku selalu cenggitu . ;p

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -