Popular Post

Posted by : Cerita Farjannah Rabu, 3 April 2013

delete facebook


boleh tak kita delete atau deactive facebook orang lain?? ni lebih kurang macam hack facebook jugak la..tapi menggunakan cara yang halus... ye! boleh dengan syarat dia adalah kawan, keluarga   yang telah meninggal dunia!! (ini boleh tipu ><)

bila kawan kita telah meninggal dunia, kita boleh membantu delete facebook nya untuk selamanya dengan mengikuti beberapa syarat dibawah.

--> syaratnya adalah, anda mengirim permintaan ke facebook untuk delete fb kawan yang telah meninggal dan semua data-datanya untuk selamanya.

--> permintaan ini boleh dilakukan oleh ibu, bapa dan kaum kerabat orang yang telah meninggal tersebut. (bolh je semua ni dilanggar)

--> semua butir pribadinya hendaklah disertakan seperti sijil kelahiran dan kematiannya (trick: upload saja apa-apa gambar dengan syarat tiada di internet)

--> wajib mengetahui email orang yang meninggal ataupun si mangsa.

--> selepas itu, klik link dibawah dan lengkapkan borang tersebut

{ 2 comments... read them below or Comment }

  1. terima kasih informasinya,, tapi syaratnya lumayan berat ..

    BalasPadam
  2. assalamualaikum .. trma kasih inform nya .. tapi saya nk padam fb sya yang dulu sbb saya dah tak gna da fb tu .. tapi saya dah tak ingat dah mklumat tntng fb 2 .. jadi nak bwat mcmmna ya ..?? tolong bantu saya ..

    BalasPadam

Komen Anda amatlah Dihargai, Segala Komen Adalah tanggungjawab Individu tersebut.

- Copyright © Cerita Farjannah - cerita farjannah - Powered by Blogger - Designed by de lala -